C.G.V.

A GUILCOR csoporthoz tartozó S.A.S. FRANCE THERMOMERE cég általános értékesítési feltételei

Ezek az általános értékesítési feltételek határozzák meg a szerződéses kapcsolatokat a 2000 € tőkével rendelkező S.A.S. FRANCE THERMOMERE között, a COUTANCESB RCS 913 248 068 számon, SIRET-számon 91324806800011, amelynek székhelye Sartilly (50530) 16e-ban található, és ügyfelei között. Ezekre az általános feltételekre rendszeresen felhívják minden vásárló figyelmét, hogy lehetővé tegyék számukra a rendelés leadását. Az a tény, hogy a felhasználó kitölti a megrendelőlapot, ezen általános feltételek teljes körű elfogadását jelenti, amelyek csak az így megkötött szerződésre vonatkoznak.

1. cikk – Az általános értékesítési feltételek alkalmazási köre – Megrendelés

1.1 Az általános értékesítési feltételek alkalmazási köre

Ezek az általános értékesítési feltételek („CGV”) vonatkoznak minden szabványos termékek („Termék”) által a FRANCE THERMOMETRE (a továbbiakban: „FRANCE THERMOMETER”) cégtől (a továbbiakban: „FRANCIA THERMOMETER”) leadott megrendelésre (a „Vevő”), vagy a FRANCE THERMOMERE cég honlapján (a továbbiakban: „Webhely”). A Weboldalon leadott bármely megrendelésre a Megrendelés napján hatályos Általános Szerződési Feltételek érvényesek.

1.2 Rendelés

A Megrendelő a Megrendelés előtt kijelenti, hogy megismerte a Fogyasztói Kódex L.111-1. cikkében említett információkat, különös tekintettel a Termékek lényeges jellemzőire és árára.
A Megrendelő a Megrendelés leadásakor saját felelősségére megadja a szükséges pontos, pontos és teljes körű tájékoztatást, különös tekintettel a Termékek szállítási címére és/vagy számlázási címére. Hiba esetén a FRANCE THERMOMETRE semmilyen módon nem vállal felelősséget.
A Megrendelés Ügyfél általi érvényesítése határozottan és véglegesen hivatalossá teszi a FRANCE THERMOMERE-vel kötött adásvételi szerződés megkötését, az Általános Szerződési Feltételek 5. cikkében meghatározott elállási jog gyakorlása mellett.
A Vevő ezután e-mailben kap egy Rendelési összefoglalót a rendelési számmal, a szállítási idővel vagy a bolti elérhetőséggel és a fizetés visszaigazolásával.
Javaslatok a megrendelés érvényesítése előtt:
Konkrét felhasználás esetén, különösen az ERP-ben (Establishment Receiving the Public) történő felhasználás esetén az Ügyfélnek előzetesen tájékozódnia kell arról, hogy milyen konkrét követelményeket írhatnak elő a jogszabályok.

Az ügyfél feladata annak biztosítása, hogy a termék megfelel-e az alkalmazás előtti alkalmazásának.

1.3 A termékek elérhetetlensége

Minden termékünket a készlet erejéig kínáljuk. Ha egy termék a rendelés leadását követően nem elérhető, a lehető legrövidebb időn belül értesítjük.
Ezt követően lehetősége lesz törölni megrendelését, vagy módosítani azt ügyfélszolgálatunkon az info@thermometre.fr e-mail címen. Ez az e-mail védett a spamrobotok ellen, böngészőjének támogatnia kell a Javascriptet a megtekintéséhez. Előfordulhat, hogy a FRANCE THERMOMERE-nek ki kell cserélnie egy nem elérhető terméket egy másik, hasonló jellemzőkkel rendelkező, azonos vagy jobb minőségű termékre, ugyanazon az áron.

1.4 Megrendelésének érvényesítése

A megrendelés érvényesítése akkor lép életbe, amikor a FRANCE THERMOMETER közzétette és elküldte az átvételi elismervényünket a vevővel, aki korábban elolvasta a jelen Általános értékesítési feltételeket.
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy töröljünk minden olyan megrendelést, amely olyan vásárlótól származik, akivel vita van egy korábbi megrendelés kifizetésével vagy szállításával kapcsolatban.

2. cikk – Termékek

A Termékek lényeges jellemzői a Weboldalon vannak feltüntetve.
Az Ügyfél igényeinek jobb kielégítése érdekében a Termékkínálat bármikor módosulhat az Oldalon.
Használat vagy beszerelés előtt a Vevő feladata, hogy elolvassa a Termék címkéjét, műszaki adatlapjait, beépítési javaslatait és a terméken vagy a csomagolásán található esetleges megjegyzéseket.

3. cikk – Ár

A Termékek eladási árai azok, amelyek a Megrendelés időpontjában az Oldalon megjelennek.
A FRANCE THERMOMERE által a Megrendelés utáni árváltozások nincsenek hatással a Megrendelésre.
A Termék árában előforduló nyomdai hiba, vagy egyértelműen hibás vagy gúnyos ár esetén a FRANCE THERMOMETER értesíti az érintett Vásárlót a hibáról, és törölheti a Termék(ek)re vonatkozó megrendelését.
Ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Ezeket a szállítási költségeket a Megrendelő a Megrendelő érvényesítése előtt közöljük, és megjelennek az e-mailben kapott Megrendelés összesítőjén és a számlán.

4. cikk – Fizetési feltételek

A Megrendelés teljes összegének kifizetése a Megrendelés érvényesítésének időpontjában szükséges. A termékek fizetése készpénzben történik, kedvezmény nélkül.
A megrendelések fizetése bankkártyával és Paypal-on keresztül történik.

A Oney-n keresztül részletfizetés is lehetséges. Ha az ügyfél az Oney-n keresztül több részletben történő fizetést választ, az ügyfél vállalja, hogy tiszteletben tartja a Értékesítési feltételek d'Oney.
A Termékekről szóló számlát az átvételkor közöljük a Vevővel.

5. cikk – Elállási jog

5.1 Elállási időszak

Fogyasztó által az Oldalon leadott Megrendelés esetén az Egyéni Ügyfélnek a Fogyasztói Kódex L 221-18 cikkelye értelmében a Termékek kézhezvételétől számított tizennégy (14) napos elállási határidő áll rendelkezésre. szállítás.
Ezen időszakon túl a Megrendelést ezen okból az egyéni Ügyfél nem mondhatja vissza.
Az elállási jog nem gyakorolható abban az esetben, ha a Termékek a kiszállítást követően más termékekkel elválaszthatatlanul össze vannak kötve és/vagy elválaszthatatlanul rögzítve vannak.

5.2 Az elállási jog gyakorlásának feltételei

Az Ügyfél elállási jogát a Honlapon megjelenő Megrendelés törlési űrlapon vagy a FRANCE THERMOMETRE ügyfélszolgálatán (a továbbiakban: Ügyfélszolgálat) keresztül gyakorolhatja.
FRANCE THERMOMERE Ügyfélszolgálat elérhető:
• űrlapunkon keresztül
• az info@thermometr.fr címen keresztül
• Postai úton a következő címre: FRANCE THERMOMERE route de carolles 50530 SARTILLY

5.3 A Termékek visszaküldésének feltételei

Legfeljebb tizennégy (14) napon belül a FRANCE THERMOMERE-nek az elállási döntésének közlésétől számítva az Ügyfélnek fel kell vennie a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal, hogy megállapodjon a Termékek visszaszállításának vagy visszaküldésének feltételeiről.
A Termékeket kifogástalan eredeti állapotukban, minden lehetséges tartozékkal, használati útmutatóval és dokumentációval együtt kell visszaküldeni.
A Vásárló a Terméket saját költségén visszaküldi egy Üzletbe.
A FRANCE THERMOMETER a Termék állapotának ellenőrzése után az általa használt fizetési móddal visszatéríti a Vásárlónak az árát. Személyre szabott vagy egyedi megrendelésre készült termékeket nem lehet visszaküldeni.

5.4 Visszatérítés

A raktáron lévő termékekhez:
A fenti feltételek betartása mellett a FRANCE THERMOMETRE vállalja, hogy a visszaküldéstől számított tizennégy (14) napon belül megtéríti a Vásárlónak a visszaküldött Termékek árát, valamint az első kiszállítás költségeit. az újraszállított Termékek elküldésének igazolásának Vásárló általi átadása, a választott dátum az első esemény időpontja.
Testre szabott vagy gyártott termékek esetén:
Mivel a termék kifejezetten a vásárló számára készült, visszatérítés nem kérhető.

6. cikk: Szállítás

A Megrendelő bármely Megrendelésnél választhat az általa megjelölt címre történő szállítás közül.
Szállítási költség :
Ezek a költségek a FRANCE THERMOMERE megrendelőlapon jelennek meg.
Szállítási idő :
Franciaországban a szállítási idő 72 óra a raktáron lévő termékeknél és 5 hét a gyártás alatt álló termékeknél.
Fizetési határidő hiányában a szállítás feltétele a Megrendelés egyenlegének kifizetése. A FRANCE THERMOMETER minden kommunikációs eszközzel tájékoztatja az Ügyfelet a szállítás esetleges késedelméről.
Ha a FRANCE THERMOMERE több mint 15 nappal túllépi a meghirdetett szállítási határidőt, az Ügyfél felmondhatja a Szerződést a Fogyasztói Kódex L.216-2 cikkelyének feltételei szerint.
Szállítási feltételek:
A FRANCE THERMOMETRE fenntartja a jogot, hogy a Vásárló által hibásan megadott adatokból eredően a Termék visszaszállításával kapcsolatos költségeket a Vásárlóra kötelezze.
A Termékek kiszállításakor a Vevőnek alá kell írnia a szállító által bemutatott szállítólevelet. A Megrendelő köteles ellenőrizni a Termékek állapotát. A kézbesítéskor észlelt nyilvánvaló rendellenesség (sérült csomagolás, hiányzó, sérült vagy törött Termék) esetén a Megrendelő köteles:
• pontosan írja le a szállítólevélen a Termékek állapotát (példák: „2 megrendelt termékből 1 termék hiányzik).
• a fuvarozó által közösen aláírt fenntartásokkal rendelkezik.
• a kézbesítést követő 3 napon belül értesítse a FRANCE THERMOMETRE ügyfélszolgálatát a meg nem felelésről e-mailben a következő címre: info@thermometre.fr, és adja meg nevét, keresztnevét és címét, valamint a rendelési számot.
A FRANCE THERMOMETER a lehető legrövidebb időn belül közli az Ügyféllel a Termékek visszaküldésére vonatkozó kérelmét vagy elutasítását. A visszaküldés költségei ebben az esetben a FRANCE THERMOMERE-t terhelik.
Különleges foglalás hiányában a szállítás a Megrendelésben foglaltaknak megfelelőnek minősül.

7. cikk – A kockázatok átruházása

A Vevő a Termékeket az átvételkor veszi birtokba.
A Termékek elvesztésének, ellopásának vagy minőségromlásának, valamint a Termékek által okozott károknak a kockázata a Termékek Üzletből történő átvételekor vagy átvételekor száll át a Vevőre.

8. cikk – Jogi garanciák

A Termékekre a számla bemutatásával egyrészt a jogszabályi előírások keretein belül garanciát vállalunk.
A FRANCE THERMOMERE felelősséget vállal az áruk Megrendelésnek megfelelő hibáiért a Fogyasztói Törvénykönyv L. 217-4 és azt követő cikkeinek feltételei szerint, valamint a rejtett hibákért a Polgári Törvénykönyv 1641. és azt követő cikkeiben meghatározott feltételek szerint. .
Megfelelőségi garancia:
A vásárló :
• az ingatlan átadásától számított két (2) éves intézkedési idő áll rendelkezésére;
• választhat az áru javítása vagy cseréje között, a Fogyasztói Törvénykönyv L. 217-9. cikkében meghatározott költségfeltételek szerint;
• mentesül az áru hibájának bizonyítása alól az áru átadását követő huszonnégy (24) hónapon belül.
Garancia a rejtett hibákra:
A Vevő hivatkozhat a Termékben rejlő rejtett hibára, amely azt használatra alkalmatlanná teszi. Ha a Polgári Törvénykönyv 1641. és azt követő cikkei feltételei teljesülnek, kérheti az adásvétel törlését vagy az eladási ár csökkentését a Ptk. 1644. cikkének megfelelően.
Kivonatok a Fogyasztói Kódexből:
Művészet. L. 217-4. - Az eladó az árut a szerződésnek megfelelően szállítja, és felelősséggel tartozik a szállítás időpontjában fennálló hibákért.
A csomagolásból, összeszerelési útmutatóból vagy beszerelésből eredő megfelelőségi hibákért is felelősséggel tartozik, ha ez a szerződés szerint az ő felelőssége, vagy az ő felelősségére történt.
Művészet. L. 217-5. - Az ingatlan megfelel a szerződésnek:
1° Ha alkalmas a hasonló áruktól általában elvárt használatra, és adott esetben:
• ha megfelel az eladó által adott leírásnak, és rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyeket az eladó minta vagy modell formájában bemutatott a vevőnek;
• ha olyan tulajdonságokat mutat be, amelyeket a vevő az eladó, a termelő vagy képviselője nyilvános nyilatkozataira tekintettel – különösen a reklámozásban vagy a címkézésben – jogosan elvárhat;
2° Vagy ha a felek közös megegyezéssel meghatározott jellemzőit tartalmazza, vagy a vevő által kért, az eladó tudomására jutott speciális felhasználásra alkalmas.
Művészet. L.217-12. – A hibából eredő intézkedést az áru átadásától számított két évre írják elő.
Művészet. L.217-16. - Ha a vevő az eladótól az ingó vagyontárgy megszerzése vagy javítása során biztosított kereskedelmi jótállás időtartama alatt a jótállás hatálya alá tartozó javítást kér, a legalább hét napos mozdulatlanság időtartama hozzáadódik a a garancia fennmaradó időtartama. Ez az időtartam a vevő beavatkozási kérelmétől vagy a szóban forgó áru javításra bocsátásától számít, ha ez a rendelkezésre bocsátás a beavatkozási kérelmet követően történik.
Kivonatok a Polgári Törvénykönyvből:
Művészet. 1641. – Az eladót jótállás terheli az eladott dolog rejtett hibáiért, amelyek a rendeltetésszerű használatra alkalmatlanná teszik, vagy olyan mértékben csökkentik ezt a használatot, hogy a vevő nem szerezte volna meg, vagy csak alacsonyabb árat adtak, ha ismerte volna őket.
Művészet. 1648. – A hibás hibákból eredő keresetet a hiba felfedezésétől számított két éven belül kell a vásárlónak megindítani.
Művészet. 1792-2. - Az 1792. cikkben megállapított felelősségi vélelem kiterjed azokra a károkra is, amelyek az alkotás berendezési elemeinek szilárdságát érintik, de csak akkor, ha ezek elválaszthatatlanul szervesen illeszkednek az életképességi művekhez, alapítványokhoz stb., bezárva vagy lefedve.
A berendezés eleme akkor tekinthető elválaszthatatlan testnek az egyik életképességgel, alapozással, vázzal, burkolattal vagy tetőszerkezettel, ha eltávolítása, szétszerelése vagy cseréje nem végezhető el az anyag károsodása vagy eltávolítása nélkül.

9. cikk: Alkalmazandó jog – Közvetítés – Illetékes bíróságok

Jelen Általános Szerződési Feltételekre a francia jog vonatkozik. Vita esetén az Ügyfélnek először kapcsolatba kell lépnie a FRANCE THERMOMETRE ügyfélszolgálatával e-mailben az info@thermometre.fr címen, vagy ajánlott levélben az AR-nél a következő címre: 16 Grande rue in 50530 SARTILLY.
A Fogyasztói Törvénykönyv L. 211-3. cikkének megfelelően a FRANCE THERMOMERE ügyfélszolgálatán egy évnél rövidebb ideje írásban benyújtott panaszok esetén, amelyek nem eredményeztek megállapodást, az egyéni Ügyfél ingyenesen igénybe veheti közvetítői eljárás.
A thermometer.fr oldalon történt vásárlást követő vitás ügyek rendezésére az Egyéni Ügyfél igénybe veheti az Európai Unió által létrehozott peren kívüli online vitarendezési platformot is, amely a következő címen érhető el: https:/ /ec.europa.eu/consumers /odr/main/?event=main.home.show
A FRANCE THERMOMERE Ügyfélszolgálattal való megállapodás hiányában, vagy a közvetítés sikertelensége esetén, ha az Ügyfél magánszemély, a Common Law szabályai szerint kijelölt joghatóság az illetékes. Ha a Megrendelő szakember, az illetékes bíróság a COUTANCES Kereskedelmi Bíróság.

10. cikk: Személyes adatok

A Megrendelő által a FRANCE THERMOMERE-nek közölt személyes adatok a Megbízások megfelelő teljesítését, a kereskedelmi kapcsolatok és számlák kezelését, a kínált Termékek minőségének javítását, a Megrendelő elvárásainak legjobb kielégítését, kereskedelmi statisztikák készítését, valamint /vagy lehetővé tenni számára, hogy részesüljön a FRANCE THERMOMERE ajánlataiból, leányvállalatai és/vagy kereskedelmi partnerei. Az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy adatait a FRANCE THERMOMETER és/vagy harmadik felek, leányvállalatok vagy kereskedelmi partnerek felhasználják. A személyes adatokra vonatkozó szabályozás értelmében az Ügyfél jogosult a személyes adatokhoz való hozzáféréshez, helyesbítéshez és törléshez, valamint az adatkezelés korlátozásához, amelyet az info@thermometre.fr e-mail címre küldött vagy regisztrált levél útján gyakorolhat. e-mailt AR-vel a következő címre: 16 Grande rue in 50530 SARTILLY
Azok a fogyasztók, akik nem kívánnak telefonos kereskedelmi kutatás tárgyát képezni, ingyenesen regisztrálhatnak a telefonos keresgélést ellenző Bloctel-listára.

11. cikk: Szellemi tulajdon és szerzői jog FRANCE THERMOMERE

Az oldalon online közzétett minden elem, különösen a szövegek, képek, fényképek, illusztrációk, hangok, zene a FRANCE THERMOMETER kizárólagos tulajdonát képezi, hacsak másképp nem jelezzük. Következésképpen és a Szellemi Tulajdon Kódex rendelkezéseinek, minden ország és nemzetközi egyezmény törvényi és szabályozási rendelkezéseinek alkalmazásakor a fent említett elemek bármelyikének teljes vagy részleges ábrázolása és/vagy reprodukálása, amely előzetes bejelentés nélkül készült. A FRANCE THERMOMERE írásos hozzájárulása tilos. Amikor előfizet valamelyik szolgáltatásunkra, a FRANCE THERMOMETRE felhatalmazást ad Önnek arra, hogy a szolgáltatás részeként rendelkezésére bocsátott adatokat és grafikákat bármilyen alkalmazáshoz felhasználja, feltéve, hogy megadja ezen adatok forrását, és kifejezetten megemlíti a nevet " FRANCIAORSZÁG HŐMÉRŐ”.
Ha a Megrendelő szakember, az illetékes bíróság a COUTANCES Kereskedelmi Bíróság.