Kalandunk a Restau Co kiállításon: Kollektív étkeztetés a Thermometre.fr-el

5 perc olvasás
image 'MAG
Ossza meg
Notre aventure au salon Restau Co : La restauration collective avec Thermometre.fr

Örömmel osztjuk meg Önnel tapasztalatainkat a párizsi Restau Co szakkiállításon, amely a kollektív étkeztetésnek szentelt. Lehetőségünk volt találkozni iparági szakemberekkel, ötleteket cserélni és bemutatni zászlóshajó termékeinket, a Thermadata WiFi és Bluetooth hőmérőket. Ebben a cikkben a Restau Co bemutatón kalandozunk el, ahol tapasztalataink középpontjában az innováció és az élelmiszer-biztonság állt.

A Restau Co kiállításon séfekkel, élelmiszerbiztonsági menedzserekkel és közösségi étkeztetési szakemberekkel találkozhattunk. Ezek a találkozók inspirációt jelentettek számunkra, lehetővé téve számunkra, hogy megértsük az előttük álló kihívásokat, és szoros kapcsolatokat alakítsunk ki velük. Az élénk megbeszélések és az eszmecsere megerősítette elkötelezettségünket a minőségi hőmérséklet-felügyeleti megoldások biztosítása mellett, amelyek megfelelnek az iparági igényeknek.

Thermadata WiFi: a legmodernebb hőmérséklet-felügyeleti megoldás: Büszkén mutathattuk be zászlóshajónkat, a Thermadata WiFi-t a Restau Co show látogatóinak. Ez az eszköz lehetővé teszi a hőmérséklet precíz, valós idejű monitorozását, biztosítva a HACCP szabványnak való megfelelést és megkönnyítve a leolvasást. . A látogatók nagyra értékelték a Thermadata WiFi egyszerű használhatóságát, fejlett funkcióit és mérési pontosságát, amely lehetővé teszi számukra a magas élelmiszerbiztonsági szabványok fenntartását.

Bluetooth hőmérő: Praktikus és megbízható megoldás. A Restau Co kiállításon a Thermadata WiFi mellett bemutattuk Bluetooth hőmérőinket is.Ez a vezeték nélküli hőmérő optimális rugalmasságot biztosít a HACCP hőmérséklet leolvasásához, lehetővé téve a szakemberek számára az élelmiszerek pontos és kényelmes monitorozását a gyártás különböző szakaszaiban. A látogatók nagyra értékelték ennek a hőmérőnek a hordozhatóságát és egyszerű használatát, amely megkönnyíti az élelmiszer-biztonsági előírások betartását.

Lehetőségünk volt megosztani szakértelmünket a vendéglátó szakemberekkel, hangsúlyozva a precíz hőmérséklet-figyelés és a HACCP leolvasás fontosságát. Csapatunk készen állt a kérdések megválaszolására, személyre szabott tanácsadásra és termékeink optimális felhasználásának bemutatására a maximális élelmiszerbiztonság érdekében.

A Restau Co bemutatón való részvételünk kiváló élmény volt. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathattuk termékeinket, amelyek hozzájárulnak a hőmérséklet-figyelés és a HACCP-megfelelőség javításához a kollektív étkeztetésben. Szeretettel köszönjük mindenkinek, aki meglátogatta standunkat, és továbbra is várjuk, hogy minőségi megoldásokat kínálhassunk az iparág igényeinek kielégítésére és az optimális élelmiszer-biztonság biztosítására.

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.